Skip to content Skip to footer

Zabavte sa s kolegami v priestore stvorenom pre teambuilding

Veľkorysé priestory, bohatá ponuka aktivít aj možnosť zabezpečenia doplnkového programu. Team Up sa prispôsobí akýmkoľvek požiadavkám, aby vám pripravil nezabudnuteľný teambuilding. Vďaka dvom sálam so samostatným barom a súhrnnou kapacitou 250 osôb radi privítame aj väčšie firmy a zabezpečíme im výnimočné akcie na kľúč.

Team Up ponúka viaceré možnosti zábavy s rôznymi úrovňami náročnosti, aby si užili všetci, bez ohľadu na vek alebo kondíciu. V rámci priestoru s rozlohou 1800 m2 si vyskúšate hru v štýle Pevnosti Boyard, súboje vo virtuálnej realite, ale aj biliardový turnaj. Teambuilding vám môže spestriť DJ, kapela a v prípade záujmu nebude chýbať ani catering. Výhodou je tiež dobrá poloha na Zlatých pieskoch s dostupnosťou parkovania zadarmo.

Teambuilding v Pevnosti Boyard

Na teambuilding odporúčame hru Pevnosť Boyard. V rámci nej budete zdolávať 24 úloh v 20 miestnostiach. Úlohy sú kombináciou fyzickej zdatnosti, strategického a logického myslenia či zručnosti v komunikácii. Čakajú vás logické hádanky, lezecká stena, úlohy na postreh, vedomostný kvíz, úniková miestnosť, hudobný rébus a veľa ďalších výziev. Hráči musia vyriešiť jednotlivé úlohy, získať indície a vylúštiť hádanky, aby sa im otvorili zamknuté finálne miestnosti. Trvanie hry je 2 až 3 hodiny, kapacita do 80 hráčov.

V jednom tíme môžu byť maximálne piati a minimálne dvaja hráči. Keď budú všetci pripravení, náš inštruktor rozdá hráčom náramky s čipom a zaregistruje ich do tímov. Následne inštruktor odvedie hráčov do hernej zóny, kde im vysvetlí pravidlá a hneď po inštruktáži začnú hrať. Nebojte sa pri tom spotiť. V Team Up máme sprchy aj kabínky s uzamykateľnými skrinkami. Samozrejmosťou sú toalety.

Tímové súboje vo virtuálnej realite alebo v biliarde

Partiu môžete utužiť aj pri tímových hrách vo virtuálnej realite. Rozdelíte sa do družstiev a budete súťažiť proti sebe. Každý tím čakajú úlohy vo viacerých hrách, pričom v akcii je vždy len jeden člen kolektívu. Ostatní spoluhráči ho sledujú a usmerňujú. Výber jednotlivých hier s vami odkonzultujeme tak, aby sme ho prispôsobili podľa skúseností hráčov. Súboje vo virtuálnej realite trvajú rovnako dve až tri hodiny, maximálna kapacita je však 30 hráčov.

Poslednú alternatívu predstavuje biliardový turnaj tímov. Na desiatich profesionálnych biliardových stoloch môže bojovať dovedna až štyridsať hráčov, ktorí budú opäť rozdelení do družstiev a budú sa striedať pri hre. Dĺžka turnaja je taktiež dve až tri hodiny a záleží len od vás, čo si napokon odnesú víťazi.