Skip to content Skip to footer

Team up vám pripraví firemný vianočný večierok s bohatým programom

V Team Up sa nachádzajú dve sály. Malá pre 50 až 80 osôb a veľká pre 200 až 250 osôb, pričom k obom priestorom prislúcha bar s obsluhou. Na firemný vianočný večierok vám zabezpečíme catering podľa požiadaviek a v prípade potreby aj doplnkový program pre event v podobe DJ-a, kapely a pod. Disponujeme tiež veľkou terasou s priestorom pre fajčiarov a bezplatným parkoviskom.

Vianočný večirok so ŠIROKou PONUKou AKTIVÍT

Priestory Team Up si môžete prenajať aj bez toho, aby ste využili dostupné herné aktivity. Ak sa však chcete zabaviť, máme pre vás pripravených viacero alternatív. Prvou je hra v štýle pevnosť Boyard. V rámci nej hráči v tímoch zdolávajú 24 úloh v 20 rôznych miestnostiach. Kombináciou fyzickej zdatnosti, strategického aj logického myslenia a zručnosti v komunikácii postupne plnia zadania, získavajú indície a otvárajú finálové miestnosti.

Ďalšou možnosťou, ako spestriť vianočnú párty je biliardový turnaj. V Team Up nájdete 10 profesionálnych biliardových stolov, ktoré poskytnú dokonalý zážitok z hry. Súťaživosť medzi kolegami môžete zvýšiť nejakou stávkou alebo súťažou o odmenu. Ak nie ste nadšencom biliardu, vyskúšajte si virtuálnu realitu s ponukou viac ako 30 atraktívnych hier.

NEZABUDNUTEĽNÁ VIANOČNÁ PÁRTY

Team Up sa nachádza na treťom poschodí nákupného centra Styla na Zlatých pieskoch v Bratislave. Jeho súčasťou je okrem herných priestorov aj spoločenská zóna prispôsobená na oddych a zábavu. Nechýbajú tiež sprchy, toalety a šatne, aby ste sa mohli prezliecť z pracovného do športového oblečenia a bezpečne si odložiť osobné veci.

Priestory sú naozaj veľkorysé, okrem dvoch sál je k dispozícii veľká terasa, kde je možné sa vyvetrať, príp. si zafajčiť. Program aj občerstvenie vieme ušiť na mieru vaším predstavám. K dispozícii je aj prezentačné vybavenie, ozvučenie, fotokútik a pod. 

Spoločenský program vieme pripraviť tak isto na kľúč, od DJ-a až po živú hudbu. 

Naše služby už v minulosti využili viaceré zahraničné korporáty a známe slovenské spoločnosti. Veríme, že sa k nim čoskoro pridáte a zabezpečíte svojim zamestnancom nezabudnuteľný vianočný večierok.